22 Haziran 2015 Pazartesi

Yerçekimi (Gravity) Film Yorumum


Herkese merhabaa yeni bir film yorumuyla karşınızdayım filmi çok önceden izlememe rağmen yeni yorum yapabiliyorum üşengeçlikten. Yenilmezler ve Yenilmezler 2 filmlerini izledim üstüne birde :D
Haydi künyesinden başlayalım ilk önce.

Künyesi

Vizyon Tarihi: 11 Ekim 2013
Yapımı: 2013 - ABD
Tür: Bilim Kurgu , Gerilim
Süre: 90 Dak.
İmdb:7,9



Filmi izlerken gerçekten gerildiğinizi hissediyorsunuz bunu gerçekten hissediyorsunuz arkadaşlar :D
Astrologların diyalogları izlerken gülümsetiyor. Kendinizi orada hissediyorsunuz 90 dakika boyunca o çaresizliği yaşıyor sizde karakterle nefes alıp veriyorsunuz.
Müthiş uzay manzarasını seyrediyorsunuz.
İnsan soruyor siz bu filmi nerede nasıl çektiniz diye çünkü hiç bir şekilde izlerken yapay bir ortamın etkisi yok en ufak rahatsız edici bir şey yok.


Aileyle de izlenebilir kesinlikle zaman kaybı olmayan bir film. Fazlasıyla emek olan ve karşılığını vermiş bir yapıt. Zaten çekerken girmedikleri şekil şukul kalmamış :P
Şuradan nasıl çekildiği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz fakat filmi izledikten sonra bu videoyu izleyin.

Film hakkında acımasızca yorumlarda yapılmış bakmayın onlara izleyip beğenip beğenmediğinize kendiniz karar verin. Önyargısız bir şekilde izlendiğinde gayet keyif alınabilir bir film. Sizde filmi izlediyseniz yorumlarınızı bekliyorum. Film önerilerine de açığımmm. Şimdilik bu kadar hoşçakalınnn.

Puanım

8/10
 
Creative Commons Lisansı
Marsa Bir Bilet tarafından hazırlanan bu eser Creative Commons Alıntı-Gayriticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Blog Desing By MARSABİRBİLET